ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

1. Θα πάρετε πολύτιμα εφόδια και μαθήματα που θα σας ακολουθούν για πάντα. Διότι στη σχολή μας καλλιεργούνται οι αρχές όπως:

 

Ευγένεια.  Η ευγένεια αποτελεί άγραφο κανόνα που μας κληροδότησαν οι αρχαίοι δάσκαλοι της φιλοσοφίας

Εντιμότητα. Πρέπει κανείς να μπορεί να καθορίσει το σωστό και το λάθος και να έχει τη συνείδηση, αν κάνει λάθος, να αισθανθεί ενοχή.

Επιμονή. Για να επιτύχουμε κάτι, είτε πρόκειται για ανώτερο πτυχίο είτε για την τελειοποίηση μιας τεχνικής, πρέπει να βάλουμε το στόχο μας και ύστερα να επιμένουμε συνεχώς.

Αυτοέλεγχος. Αυτή η αρχή είναι εξαιρετικά σημαντική , ως προς το πώς συμπεριφέρεται κανείς είτε στην ελεύθερη φιλική μονομαχία, είτε στις προσωπικές του υποθέσεις. Η απώλεια του αυτοελέγχου σε φιλική μάχη μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική τόσο για το μαθητή όσο και για τον αντίπαλο.

Σύμφωνα με ένα ασιάτικο ρητό «ο όρος δυνατότερος αφορά περισσότερο αυτόν που νικά τον εαυτό του και λιγότερο κάποιον άλλον».

Ακατάβλητο Πνεύμα. Ο  ευπρεπής μαθητής του Taekwon-Do συμπεριφέρεται σε όλες τις περιστάσεις με ταπεινότητα και ειλικρίνεια. Όταν συναντά την αδικία, αντιμετωπίζει τους φιλοπόλεμους χωρίς καθόλου φόβο ή δισταγμό, με ακατάβλητο πνεύμα, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος ή πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός τους.

 

2. Είμαστε η μοναδική σχολή παραδοσιακού TAEKWON-DO στη Θεσσαλονίκη.

 

3. Υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση στη διαδασκαλία με εμπειρία στο χώρο 30 χρόνων.

 

4. Πρωτότυπο πρόγραμμα προπόνησης εμπλουτισμένο με έξτρα υλικό  και ειδικά ορθοπεδικά μηχανήματα γυμναστικής.

 

5. Οργανώνουμε και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις και σεμινάρια σε διεθνές επίπεδο.

 

6.Τα προπονητικά μας προγράμματα διακρίνονται για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους, όπου συνδυάζουν την πολεμική τέχνη με την σωστή άθληση.