Η ΣΧΟΛΗ

TRADITIONAL TAEKWON-DO, THESSALONIKI

Η σχολή Taekwon-Do Black Belt Center του Γιάννη Ασλανίδη λειτουργεί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από το 2006 και είναι η μοναδική σχολή του συστήματος Traditional Taekwon-Do Kwon, Jae-Hwa στη Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευτές διεθνούς επιπέδου και εγκαταστάσεις με άρτια υλικοτεχνική υποδομή  από φυσικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ο Γιάννης Ασλανίδης μαζί με το δάσκαλο του Ε. Παπαδέλλη  ίδρυσε στην Αθήνα το 1993 την πρώτη του σχολή Traditional Taekwon-Do αποτελώντας τους κύριους συνεχιστές του παραδοσιακού συστήματος Kwon, Jae-Hwa στην Ελλάδα. Έκτοτε εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει μια επιτυχημένη και ποιοτική σχολή και έτσι το 2006 ιδρύει στη Θεσσαλονίκη τη μοναδική σχολή παραδοσιακού Taekwon-Do Black Belt Center στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα πλέον η σχολή αποτελεί μέλος της ακαδημίας International Black Belt Center e.V. που έχει έδρα το Erlangen στη Γερμανία και System Grand Master τον Ευστράτιο Παπαδέλλη και έχει στόχο την δημιουργία ποιοτικών μαθητών-μαύρων ζωνών  διαφόρων ηλικιών.

Η βάση του προγράμματος εκπαίδευσης και το προπονητικό μοντέλο που εφαρμόζουμε βασίζεται στην πολεμική τέχνη και φιλοσοφία του Traditional Taekwon-Do, ιδρυτής της οποίας είναι ο Kwon, Jae-Hwa (πατέρας του Ευρωπαïκού Taekwon-Do).

Η σχολή μας διδάσκει εκσυγχρονισμένες τακτικές και μεθόδους αυτοάμυνας προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής και της κάθε ηλικίας. Τα προπονητικά μας προγράμματα διακρίνονται για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους καθώς συνδυάζουν την πολεμική τέχνη με την σωστή άθληση.

“Δεν δίνουμε μόνο ζώνες, δεν κάνουμε μόνο αγώνες, το Taekwon-Do είναι τρόπος ζωής για εμάς”