Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η σχολή μας διδάσκει Taekwon-do και αυτοάμυνα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, παιδικής ηλικίας και σε ενήλικες,  διότι Παραδοσιακό Taekwon-do μπορεί να μάθει ο καθένας ο οποίος έχει τη θέληση και τη δύναμη για μάθηση, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Αυτό είναι εφικτό διότι το προπονητικό μοντέλο που εφαρμόζουμε έχει ως κεντρικό άξονα την εξατομίκευση.

Σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες και τις αντοχές της κάθε ηλικίας προάγουμε εξατομικευμένη προπονητική διαδικασία με πολυετή και πανεπιστημιακή γνώση στον τομέα της προπονητικής και της πολεμικής τέχνης από καταξιωμένους και άρτια καταρτισμένους υπεύθυνους διδασκαλίας.

Τα προπονητικά μας προγράμματα διακρίνονται για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους όπου συνδυάζουν την πολεμική τέχνη με την σωστή άθληση μέσα από ένα ενισχυμένο προπονητικό μοντέλο που δίνει ιδιαίτερη προσοχή ώστε το σώμα, είτε του παιδιού είτε του ενήλικα να μην υποστεί κακώσεις και μονόπλευρες επιβαρύνσεις . Το προπονητικό μας πλάνο έχει ως βάση την απουσία της επαφής και  των τεχνικών που προάγουν τη βία και τον ανταγωνισμό.

 

Σε μια εποχή ραγδαίων συμβάντων και μεγάλης εγκληματικότητας προσδιορίζουμε τους βασικούς μας στόχους σε δυο τομείς:

1.Στην προπόνηση των μαθητών με στόχο την αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία

2.Την ένταξη των αξιών και των πεποιθήσεων του Taekwon-do στην καθημερινότητα τους

 

Η πραγμάτωση των δυο αυτών τομέων εφοδιάζει τους μαθητές οχι μόνο με αύξηση της δύναμης, της ευλυγισίας, της ταχύτητας και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά κινητοποιεί την ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων, σωματικών και νοητικών.